Bel mij op: 06 52 49 37 68 of mail naar tinus.tichelaar@hometeam.nl hometeam.nl

Diensten

De diensten van Tinus Tichelaar, tevens handelend onder de naam HomeTeam

Tinus Tichelaar is al jaren actief als franchisenemer van HomeTeam en kan u met verschillende bouwprojecten helpen. U kunt deze bouwspecialist inhuren voor een bouwproject in en rondom uw woning, maar ook voor bouwprojecten in bedrijfspanden, scholen, sportcomplexen, instellingen en ga zo maar door. Meer over de diensten die Tinus Tichelaar aanbiedt via het netwerk van HomeTeam, leest u op deze pagina.
 

Timmerwerk

Als u een woning gaat bouwen, renoveren of verbouwen, heeft u altijd een ervaren timmerman nodig. Een timmerman wordt betrokken in de verschillende stappen van het (ver)bouwproces en is onmisbaar voor een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Tinus Tichelaar is al vele jaren actief als timmerman en kan bij iedere stap in uw (ver)bouwproces betrokken worden via HomeTeam.
 

Ramen, deuren en kozijnen

Voor het vervangen, onderhouden of renoveren van ramen, deuren en/of kozijnen kunt u contact opnemen met Tinus Tichelaar. Door zijn jarenlange ervaring kan deze  bouwspecialist alle soorten ramen, deuren en kozijnen onder handen nemen.
 

Glas en houtrotsanering

Ook kunt u Tinus Tichelaar inhuren voor het repareren van gebroken glas, het vervangen van kapot of verouderd glas of het verhelpen van houtrotproblemen. Door deze problemen door Tinus Tichelaar aan te laten pakken, kunt u de isolatiewaarde van uw woning verbeteren en behoudt u de waarde van het pand.
 
Meer weten over de diensten van Tinus Tichelaar? Neem dan contact met hem op via het online platform van HomeTeam en stel uw vraag direct online. Wilt u hem inhuren voor uw bouwproject? Neem contact met hem op.

Contact