Bel mij op: 06 52 49 37 68 of mail naar tinus.tichelaar@hometeam.nl hometeam.nl

Over mij

"De franchisenemer van HomeTeam is een zelfstandige ondernemer die zich via de franchiseformule aan HomeTeam heeft verbonden. Uitstekend vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service zijn belangrijke waarden voor de franchisenemer."

Over mij

Tinus Tichelaar is een ervaren franchisenemer van HomeTeam. Door zijn jarenlange ervaring is hij op diverse onderhoudswerkzaamheden in te zetten .
 

Specialist op het gebied van ramen, deuren en kozijnen

Tinus Tichelaar heeft zich ontwikkeld als specialist op het gebied van ramen, deuren en kozijnen. Hij kan u helpen met het vervangen van uw huidige ramen, deuren en/of kozijnen, maar ook met het onderhouden van deze onderdelen van uw woning. Heeft u te maken met een defect, dan kunt u contact opnemen met deze vakman  om het defect snel en vakkundig te laten repareren.
 
Ook is Tinus Tichelaar gespecialiseerd in alles wat met glas en houtrotsanering te maken heeft. Kapot glas wordt gerepareerd of vervangen, bestaand glas wordt onderhouden en als u advies nodig heeft over glas, kunt u altijd bij deze ervaren expert terecht. Ook voor houtrot kunt u Tinus Tichelaar benaderen of vragen om advies. Door een specialist van HomeTeam in te huren, weet u zeker dat u goed geholpen wordt en het eindresultaat aan uw wensen en verwachtingen voldoet.
 

Tinus Tichelaar: iedere klus is een mooie opdracht

Bouwspecialist Tinus Tichelaar ziet iedere klus als een mooie opdracht die hij op het hoogste niveau af wil ronden. Van kleinere klussen die een half uur in beslag nemen tot grotere projecten: deze franchisenemer van HomeTeam werkt overal met plezier en passie aan.
 
Meer weten over de werkwijze van Tinus Tichelaar? Schroom dan niet om contact met hem op te nemen. Wilt u deze bouwspecialist inhuren voor uw opdracht? Neem contact met hem op.
 

Contact