Bel mij op: 06 52 49 37 68 of mail naar tinus.tichelaar@hometeam.nl hometeam.nl

Projecten

Projecten van Tinus Tichelaar

Tinus Tichelaar heeft al vele projecten afgerond . Om u een duidelijk beeld te geven van zijn dienstverlening, worden enkele projecten op deze pagina beschreven.
 
Klik hier voor enkele projecten.
 

Bekijk projecten

Het leveren en plaatsen van ramen

Als specialist op het gebied van glas kan Tinus Tichelaar nieuwe ramen voor u plaatsen. Niet alleen bij particulieren, maar ook bij zakelijke klanten.
 

Het herstellen en vernieuwen van kozijnen en ramen

Tinus Tichelaar weet precies wanneer kozijnen en ramen vervangen moeten worden. Hij vervangt verouderde of kapotte kozijnen en ramen en kijkt meteen of bestaande kozijnen en ramen een reparatie nodig hebben. Eventuele noodzakelijke herstelwerkzaamheden worden direct uitgevoerd.
 

Houtrot verwijderen

Houtrot kan veel schade aanbrengen aan kozijnen, deuren en plaatwerk. Heeft u te maken met houtrot, dan neemt u contact op met Tinus Tichelaar om dit probleem snel en vakkundig op te laten lossen. Geen wachttijd, maar een snelle behandeling van uw probleem.
 

Algemeen onderhoudswerk

U kunt ook bij deze bouwexpert van HomeTeam terecht als u algemene onderhoudswerkzaamheden uit wil laten voeren. U kunt deze vakman eenmalig inhuren, maar ook periodiek terug laten komen om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren in en rondom uw woning of bedrijfspand. U bepaalt zelf hoe vaak deze bouwexpert langs moet komen voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden.
 
Meer weten over de projecten van Tinus Tichelaar? Neem dan contact op met deze bouwspecialist door het online platform van HomeTeam te gebruiken of neem direct contact met hem op.
 

Contact